srijeda, 17. ožujka 2010.

Počinje III. liga!

Zimski san se polako završava i za tjedan dana počinje naše putovanje u višem šahovskom rangu kojeg smo izborili prošle godine. Sastanak kapetana je već odavno gotov, ekipe se znaju, parovi su izvučeni, jedino ostaje početi s igrom. Počinje se već ove nedjelje, konkretno mi igramo vrlo bitan meč protiv Zabočana, predvođenih jakom braćom Zelić.
Zanimljivo da se liga igra s dva dvokola, odnosno jedanput se dva kola igraju u Krapini, a drugi put u Topuskom. To je bila najspornija točka na sastanku kapetana, i dio koji je izazvao žustre rasprave, ali na kraju su simpatični momci iz Siska i Petrinje uspjeli izlobirati da se drugi put igra u Topuskom. Put je duži, ali je izgleda cjenovno prihvatljivije.
Ove godine igramo u istom sastavu, s time da smo se pojačali s jednim solidnim igračem - Ivetićem. Po ekipi i rejtingu spadamo u skupinu onih ekipa koje će se boriti za opstanak, ali vjerujem da neće biti problema što se opstanka tiče, jer ima nekoliko ekipa realno slabijih od nas, a i prošle godine smo pokazali da znamo dobro odigrati timske mečeve.
Toliko za sada, ekipe, raspored i tablica se mogu naći na ovom linku!

Nema komentara:

Objavi komentar